Kit-ul Bon Bon este cea de-a doua parte a Metodologiei vindecării : ” Sanogeneza cuantică 393”. Urmează pașii genezei (7) completați de descoperirea adevăratei origini, a cerului și pământului ( alte 2 dimensiuni) ce conduc inevitabil la stadiul sau trăirea de ”creator”al unui univers. Dacă geneza lumii implică șapte etape, corespunzătoare celor șapte zile, șapte culori ale curcubeului și frecvențelor acestora, la nonasferă( dimensiune construită în etapa prenatală) implică adăugarea altor două dimensiuni, cerul și pământul, trecerea de la șapte la nouă și acceptarea apartenenței originale , de creatori și generatori de realități și universuri. Kit-ul urmează etapele de dezvoltare a embrionului în timpul sarcinii materne, iar din perspectiva înțelegerii procesului cuantic ce stă la baza generării materiei biochimice, plasmate prin intermediul plastilinei sub formă de matrice , echilibreză, ordonează și armonizează eventualele defecte genetice existente la nivel cuantic. Realizarea acestuia este de fapt o ”înălțare”a ființei umane din stadiul de creatură la stadiul de CREATOR. De aceea Kit/ul este util în prevenirea dezechilibrelor endocrine datorită înțelegerii procesului fiziologic, anticipării acestuia și reechilibrării conștiente. A doua utilizare este cea a descoperirii blocajelor și limitărilor existente în subconștientul( viu ) activ la nivel cuantic, cunoscute la nivel psihologic sub forma credințelor trasmise din generație in generație, ce mențin autosabotarea. Descoperirea lor prin intuiție, eliberează căile energetice și permite accesarea justelor frecvențe necesare reorientării energiei creative către obiectivul propus, în acest caz regenerarea organică la nivel celular, conștienți fiind de prezența acestei forme mentis în câmpul auric.

Realizarea Kit ului Bon Bon este de fapt ”Nașterea de sus , din Apă și din Duh”așa cum este scris în Evanghelia după Ioan 3.5.Parcurgerea conștientă a celor nouă etape, ce presupune acordarea timpului necesar materializării și conștientizării transformărilor interioare, conduce inevitabil la vindecarea conștiinței memoriilor genetice și implicit la însănătoșirea arborelui genealogic odată cu evoluția ființei umane, parte a sistemului la nivel cuantic.Ca urmare participă la însănătoșirea transgenerațională.

Un alt aspect al Kit ului Bon- Bon este utilitatea sa în dezvoltarea imaginației și a gândirii originale, ca urmare a descoperirii esenței unice , a chintesenței, a scânteii divine existente în interiorul Ființei Umane.

Este o regenerare la nivel individual, generațional și transgenerațional.

Mai multe amănunte poți viziona aici

https://youtu.be/qZjbosxmmwM

Close Menu
ro_RORomână